Face Team az iskolában

A Face Team Magyarország első és egyetlen akrobatikus sportszínháza, amely különleges showelemekkel tarkított szórakoztató sportbemutatókat tart. Akrobatikus kosárlabda, kézilabda, korfball, labdazsonglőrködés, szerepel a csapat tagjainak előadási palettáján. A 2004-ben alakult csoport 20 fellépő tagból áll.

 

Face Team csapatok már több mint 3000 alkalommal léptek fel öt kontinensen, rangos sporteseményeken, színházi és cirkuszfesztiválokon. Többszörös vendégei az NBA és a FIBA által szervezett világtalálkozóknak. A világ legnagyobb kortárs cirkusza, a Cirque du Soleil is a Face Team tagjaival hozta létre egyik legújabb showját, a “Mad Apple”-t, Las Vegasban. A Face Team tagjainak nevéhez 15 kosárlabda és trambulin jellegű Guinness Világrekord fűződik. Egy októberi ködös reggelen a Nádasdy Iskola udvarán tartottak bemutatót.

A  Face Team csapata híres arról, hogy a legkülönlegesebb trükköket és mozdulatokat hajtja végre a futballpályán. Bámulatos egyensúlyérzékkel és labdakezelési képességekkel rendelkeznek, mindemellett képesek inspirálni a fiatal generációkat, hogy kövessék a szenvedélyüket és merjenek álmodni. Mindezek tükrében ki is próbálhattuk a trambulint, amit a gyerekek nagy örömmel fogadtak! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük