Sport és egészségnap

Az iskolai egészség- és sportnap nagyon fontos esemény a diákok életében, mivel lehetőséget ad arra, hogy egész nap fizikai aktivitást végezzenek és egészséges életmódot éljenek.

Ez a nap nem csak az egészség szempontjából volt fontos, hanem segített a diákoknak fejleszteni a szociális készségüket és az önbizalmukat is. Az interaktív sportjátékok és versenyek révén a diákok együttműködnek, kommunikálnak egymással, ami a különböző évfolyamok közötti együttműködést nagymértékben segíti. Emellett környezetünkre is nagy hangsúlyt fordítottunk.

Reggel közös tornával kezdtük a napot, majd innen az évfolyamok különváltak egymástól. A színes programok keretében iskolai focibajnokságot is rendeztünk. Ezzel párhuzamosan a felső tagozat a vérnyomásmérés jelentőségének és preventív szerepének megismerése után karatebemutatót láthatott. Az alsóbb évfolyamok a közös torna után játékos vetélkedőn vehettek részt, megismerkedtek a Peonza szépségével, majd a napot számukra Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok előadása zárta.

Az előadások között a közösségépítés jegyében tanulóink együtt alakították ki az iskola parkjának rendjét, hogy az itt eltöltött idő mindenki számára otthonos legyen.

Play Video

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük