STOP koronavírus -rajzpályázat

Kedves Gyerekek, Szülők és Pedagógusok!

2020 végén a Család- és Gyermekjóléti Központ Óvodai és Iskolai Szociális Segítő Csoportja Muhiné Ried Ágnes iskolai szociális segítő ötlete alapján rajz- és plakátpályázatot hirdetett az általános iskolás tanulók részére „STOP koronavírus! Én így védekezem a koronavírus ellen…!” címmel.

Nagy örömünkre a résztvevő kilenc kerületi iskolából összesen 125 db (egyéni és csoportos) pályamű érkezett. A pályázaton összesen 182 fő tanuló vett részt.

Az alkotások elbírálásában közreműködött Tóthné Millavári Silvia képzőművész, a Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola tanára, aki szakértő szemekkel, korcsoportokra bontva értékelte a beérkezett rajzokat és plakátokat.

Az értékelés szakmai szempontjai mellett (mint: felületkitöltés, formák arányossága, színek használata) az alkotásban megjelenő kreativitás, egyediség, a téma személyes megélésének ábrázolása jelentős szereppel bírt.

Nem volt könnyű a döntés, de megszülettek a helyezettek és egyéb díjasok, akik a tárgynyereményeken kívül a Widder Bon-Bon Kft. jóvoltából élvezhetik a marcipán tallér ízét is.

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak!

Köszönjük az iskolák együttműködését, a pedagógusok segítségét, akik támogatták és felkészítették diákjaikat, valamint a résztvevő tanulók lelkesedését.

Reméljük, hogy a legközelebbi programunkon is legalább ennyien vesznek majd részt.

 

Minden jót kíván az Óvodai és Iskolai Szociális Segítő Csoport!

 

Budapest, 2021. február 15.

(Szerző: Németh Beáta, iskolai szociális segítő)

I. helyezett
(1. osztályosok, egyéni)
Illés Abigél,
1.b.

I. helyezett
(5-6. osztályosok, egyéni)
Molnár Ádám,
5.b.

III. helyezett
(3-4. osztályosok, csoport)
Aradvári Kamilla Virág,
Udvari Viola,
4.b.