Árverés az iskoláért

A Szent István téri Általános Iskola és Gyermekkórus Alapítvány árverést szervez az Iskola céljaira.
Nagyon hálásak vagyunk, hogy támogatnak minket, és több formában is segítségünkre vannak az iskola életének színesebbé, szebbé tételében. Az iskola felújításában alapítványunk az idei évben az alagsort célozta meg. A terveinkről bővebben itt olvashatnak. Az árverésünk célja, hogy felajánlásokból pénzt gyűjtsünk, és az iskola életét segítsük vele. Idetartozik az alagsor felújítása, a népzeneterem kialakítása, a folyosók, tornaterem festése is. A felújítás közös munka, mindenki ott segít, ahol tud. Iskolánk művészeti tanszakán sok-sok kiemelkedő alkotás készül, melyekben mi itt az iskolában folyamatosan gyönyörködhetünk.  Tanulóink felajánlották kedvenc alkotásaikat, ők így támogatják a közös céljainkat. Árverésünkön ezekre az alkotásokra tudnak licitálni. Minden adomány, amit az árverésen összegyűjtünk, nagy lépést jelent a közös jó irányába. Nagyon köszönjük a támogatásukat, és bizton tudjuk:  valódi értékeket tudnak megvásárolni, miközben hozzájárulnak a közösségünk további épüléséhez.

Az árverés menete: 

Hogy mindenki számára biztosítani tudjuk az aukció elérhetőségét, az árverést online formában tartjuk. Az alábbi google meet linkre kattintva egy audiovizuális online felületre érkezünk, ahol a kikiáltott termékek is megtekinthetőek lesznek, illetve a felület chat ablakában mindennki azonnal jelezheti az aktuális licitet, és mindenki számára követhetően látható lesz a legmagasabb ajánlat. Az árverés folyamán a licitlépcső 1 000 Ft.  Kérjük, hogy online  jelenlétükkel tiszteljék meg céljainkat. 

Időpont:   2023. június 13. kedd 18:00
online felület:  https://meet.google.com/utn-afmc-yvi 

A helyszínen tudnak licitálni az alkotásokra, azonban a győztes licitet átutalással tudják majd megfizetni az Alapítvány bankszámlaszámára. Kérjük, hogy a közleménybe az „Árverés” megjegyzést szíveskedjenek feltüntetni. 

Ha valakinek az árverésen kívül is lehetősége van támogatni minket, ugyanezen a számlaszámon nagy köszönettel fogadjuk!

Szent István téri Általános Iskola és Gyermekkórus Alapítvány

Az alapítvány számlaszáma: 
11711058-20001058

Az árverésre bocsájtott alkotások:

Szerettel várjuk Önöket, találkozzunk az árverésen!

Árverés_1_optimizedÁrverés_1_optimized
Árverés_2_optimizedÁrverés_2_optimized
Árverés_3_optimizedÁrverés_3_optimized
Árverés_4_optimizedÁrverés_4_optimized
Árverés_6_optimizedÁrverés_6_optimized
Árverés_8_optimizedÁrverés_8_optimized
Árverés_10_optimizedÁrverés_10_optimized
Árverés_5_optimizedÁrverés_5_optimized
Árverés_13_optimizedÁrverés_13_optimized
Árverés_12_optimizedÁrverés_12_optimized